18/1/12

Com conservar els colorants

El més divertit de preparar els buttercreams, icings i fondants, és el fet de que es poden fer de mil colors gràcies als colorants alimentaris. Ja sabem que venen molts fondants i de tots colors, però jo sóc partidària de comprar-lo en blanc i a partir d'aquí afegir el color que necessiti.
Per això, però, necessitem els pots de colorants dels colors que necessitem. Aquests valen uns 3,5€ a pràcticament a tot arreu. Jo utilitzo sempre els de la marca SugarFlair. Son de pasta i aguanten moltíssim. A més, son aptes per a celíacs.
Per tal de que es conservin més temps, el secret està a l'hora d'utilitzar-lo:
Quan volem tenyir algun buttercream, fondant, icing,... el que hem de fer és agafar el colorant amb un escuradents.
Suquem l'escuradents dins el tint i, un cop posat el tint a la barreja on volem fer el canvi de color, aquest escuradents se'n va directe a la basura, és a dir, no es torna a utilitzar per agafar més colorant. Si ho fèssim, podria anar, per exemple, buttercream dins el pot del colorant i aquest es faria malbé de seguida sortint floridura. Així doncs, si necessitem més colorant per a la barreja, s'agafarà un nou escuradents i es repetirà la mateixa operació que amb el primer.
Molt fàcil no¿? Així doncs que, a cuidar els colorants!!

Una abraçada!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario